Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » ULTİMATE DERBY ONLİNE V1.0.2 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

ULTİMATE DERBY ONLİNE V1.0.2 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

Written By lol on 11 Ocak 2019 Cuma | 00:28

Ultimate Derby Online v1.0.2 Nakit HİLELİ APK, araba Cenk oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Rock App Studio firmasının üstlendiği Android platformuna Yepyeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araba ile bulunduğunuz arena içinde rakiplerinizle kıyasıya mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Ultimate Derby Online içinde yaşanan parasal sorunlardan ve umumi zorluklardan Ötürü MOD APK başka bir deyişle sınırsız Nakit hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz arabayı satın alıp rahatça düzenleyebilirsiniz. ayrımlı araba modelleri, tek-çok Benlik oyun desteği, geniş arena ve dahası sizleri bekliyor. Ultimate Derby Online v1.0.2 sürümünde Yepyeni araba eklenmiş olup, yanılgı düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller ikili parmak ile sağlanabilmektedir. Ultimate Derby Online Play Store'da Yepyeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.

ULTİMATE DERBY ONLİNE V1.0.2 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

ULTİMATE DERBY ONLİNE V1.0.2 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR


FAVORİ ARABANIZI EKLE
yalnızca en sevdiğiniz arabayı yorumlarda sunun, netlikle bir sonraki güncellemede ekleyelim! yalnızca favori arabalarınızı arkadaşlarınızla ve çevrimiçi olarak bütün dünyayla oynayın!

ÇEVRİMİÇİ YARIŞMALAR
En korkusuz ve havalı derby destroyerlerinin alan okumasını kabul et ve Yepyeni kuşak felaket Derbisinin Yepyeni efsanesi ol!
Gücünüzü ve büyüklüğünüzü tarihteki en zevk verici ve gerçekçi derbi oyununda kanıtlayın. Ve parasız oyunlar!

SINIRSIZ ÖZELLEŞTİRME
bizzat arabanızı oluşturun ve tarzınızı herkese gösterin! Sayısız vinilden araba parçalarına, bu oyun ile bizzat hayalinizdeki arabayı yaratabilirsiniz. Aşırı özelleştirme sizi bekliyor!

SMARTPHONE'NIZDA KONSOL DÜZEYİ OYUN
Titizlikle detaylandırılmış harbi el arabaları, HDR teknolojileri ve en iyi çarpışmaları harbi bir gişe rekoruna dönüştürebilecek çarpıcı görsel efektleri olan bu hiperrealistik simülatöre dalın.

Destansı bir Cenk için Amade mısınız ?!
Derby şampiyonu uzun bir yol kat etmeli. Hasım arabaları giderek zorlaşıyor, rekabet henüz da karmaşıklaşıyor. fakat her derbi seni henüz kuvvetli yapar. henüz fazla hasar vermek için aracınızı en iyisine yükseltin.

HERKESE YAKIN, EŞYA
Motorlar kükrüyor, toz arabanın camlarından içeri sızıyor ve gitmeden Evvel güvenlik kemerinizi takmak için vaktiniz dahi yok! Hedefiniz ... olası olduğunca çok düşmana Mani olmak, bekar ve rakipsiz kalmak! Her zaferle DÜNYANIN TOP-1 DEĞERLENDİRME Efsanesinin kıymetli statüsüne yaklaşıyorsun.

Müsait VE Mesul Denetim
Otomobil fiziği, hasarı, kazaları ve imhayı simüle etmek için yeterince geliştirildi. Çarpışmanın zevkini, rakiplerinin arabasını kırarak veya hem de kırarak hissedebilirsiniz.

BU OYUN EŞSİZ ÖZELLİKLERİ:
★ oyuncuların kendileri tarafından sunulan geniş bir otomobil yelpazesi!
★ harbi fizik dayalı araba çarpışma ve vücut değiştirim Gerçekçi, Detaylı bir model!
★ fazla Muhtelif mobil cihazlar için akılalmaz görsel efektler ve yüksek optimizasyon.
★ Büyük çarpışmalar, epik, tekrarlanamayan çekimler!
★ ayrımlı benzersiz arenalar.
★ Şaşırtıcı çizge ve efektler.
★ Savaşlara tam daldırma için harbi HD film müzikleri ve harbi araba sesleri.

OYNAMAK, ZARARLAYIN, FAZLA VE HAZIR OLUN
Çeşitli araba ve pistlerden birini seçin ve hatıranda felaket derbi rakiplerine karşı oynamak için Oynat düğmesine basın. Oynaması basit, ancak zafere giden yolu kırarak ve bir sonraki büyük felaket derbi şampiyonu olunca güvenlik kemerinizi bağlayın. Bang ve bu Yepyeni kuşak yarış oyunu deneyiminde yarışmacıyı yen!
sana hayatın heyecanını yaşayacak nihayet felaket derbilerinde rakiplerinizi yok etmeye Amade olun.

ÖNERİLER VE İPUÇLARI
Bu oyun yalnızca eğlenceli bir felaket derbi tecrübeyi sunmakla kalmaz, özdeş vakitte otobüsler birbirine çarparken harbi felaket ve yıkıntı simülasyonu sunan epey gerçekçi bir vasıta simülatörüdür; Ayrı olarak oyun sürüş tecrübesini çok özgün hissettirecek çok gerçekçi vasıta fiziği getiriyor. çünkü profesyonel olmak için yüksek hızlı bir araba sürüşü yapmak ve kontrolleri tecrübe etmek için biraz vakit ayırdığınızdan güvenilir olmanız gerekir.

Peki ne bekliyorsun?
parasız en iyi yarış oyunu 2018'i indir ve Ultimate Derby Online ile kaos ve felaket dünyasının tadını çıkar!

KUR! OYUN! VE BİR SÖZLEŞME DERBİ ŞAMPİYONU OLUN!
Bu sonraki araba oyunu, flatout, yıkıntı, sürücü ve beamng sürücü tarz oyunudur.

Ultimate Derby Online - Mad Demolition Multiplayer düzenli olarak güncellenecek. Arka bildiriminizle beraber bir inceleme bırakmayı unutmayın.

Yepyeni güncellemeler için bizi takip edin:
Twitter - https://twitter.com/RockAppOfficial
Facebook - https://www.facebook.com/RockAppOfficial
Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCwPNLnbK6qYUKFq41KZpFgg

0 yorum :

Yorum Gönder