Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » SLAUGHTER 2 PRİSON ASSAULT V1.3 MERMİ HİLELİ MOD APK İNDİR

SLAUGHTER 2 PRİSON ASSAULT V1.3 MERMİ HİLELİ MOD APK İNDİR

Written By lol on 11 Ocak 2019 Cuma | 00:28

Slaughter 2 Prison Assault v1.3 MERMİ HİLELİ APK, belit, FPS ve silahlı çatışma oyunlarını seviyorsanız netlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Ray Spark firmasının üstlendiği Android platformunun Meşhur oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı Ira ile bulunduğunuz görevlerde düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek ve bölümleri tamamlamaktır. Slaughter 2: Prison Assault içinde yaşanan parasal sorunlardan ve umumi zorluklardan Ötürü MOD APK başka bir deyişle sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yenilmez olup düşmanlarınızı basitçe yok edebilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, kullanabileceğiniz ayrımlı modellerde silahlar, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Slaughter 2 Prison Assault v1.3 sürümünde kimi bölümlerde olan meseleler düzeltilmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller ikili parmak ile sağlanabilmektedir. Slaughter 2 Prison Assault Play Store'da 4.99TL'dir.

SLAUGHTER 2 PRİSON ASSAULT V1.3 MERMİ HİLELİ MOD APK İNDİR

SLAUGHTER 2 PRİSON ASSAULT V1.3 MERMİ HİLELİ MOD APK İNDİR

Rahatsız edici bir mesaj aldık: Burdeck Hapishanesinde bir Başkaldırı çıktı. Tüm personel öldü, Belde etrafı ele geçirildi. Tüm bu olayların ardında Tsantsa denilen esrarlı ve çılgın adam Mevcut.
Özel Operasyonlar şehre hemen gönderildiler, görevleri şehrin kendisini ve çılgın mahkumların hapishanelerini temizlemek.
Şehir sokakları, deliler ve ibnelerle doludur, bu da silahları almanız ve savaşmaya başlamanız mananına gelir!
harbi bir asker gibi, Devinim eden her şeyi yok ederek düşmanları kırabilirsin. fakat Ayrı olarak Burdeck'in Hapishanesinde meydana gelen korkunç bir hikayenin parçalarını bir araya getirmek için saklı bilgi ve kayıtları arayabilirsin. "

Oyunda çok Muhtelif tabanca, Hasım ve kesif bossfights var!
kusursuz Cazibe sistemi sayesinde, ateş edeceğiniz her silahın gücünü hissedebilirsiniz ve derinlemesine tasarlanmış hasar sistemi, her öldürmeyi benzersiz ve zevk verici hale getirir. Hasım için pusu kurup tuzakları atın, arkanıza yaslanın Veyahut ona karşı çıkan herkesi yok edecek tetikçi-mutlu bir adam olun!
şayet morbid mizah ile kusursuz bir atıcı oynamak istiyorsanız - bu oyun tam sana göre!

* Oyun grafikleri yalnızca iyi geliştirilmiş değil, özdeş vakitte iyi optimize edilmiş, her cihazda pürüzsüz bir oyun yaratır.

* Denetimler, sana etkileyici bir tecrübe sunan, Mahalli, minimalist ve duyarlı.

* Bir Küme Yepyeni Hasım. Her birinin kendine ezilet davranışı vardır. Her birini yenmek için taktikleri bulun. Her Hasım rammed olamaz!

* Büyük ve Muhtelif oyun seviyeleri bol miktarda Giz. Oyun planını tam olarak anlamak için madmen günlüklerini bulun. Yepyeni silahlar ve cephane bul. Yoldaşlarınızı koruyun - psikopat dalgaları ile yolunuza çıkmanıza Muavin olurlar!

* ayrımlı bir zorluk seviyesinde oynayın. "Acemi" seviyesinde rahatlayabilir veya kabiliyetli biriyseniz "deneyimli" Düzen sizin için uygun! fakat şayet becerinizi harbiden test etmek isterseniz, "kıdemli" zorlukta oynamaya cesaret edin.

Ve şimdi, asker, silahını yükle ve sağa sola daldır! Mahpushane kendini temizlemeyecek!

0 yorum :

Yorum Gönder