Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » CRAZY FOR SPEED 2 V2.0.3935 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

CRAZY FOR SPEED 2 V2.0.3935 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

Written By lol on 11 Ocak 2019 Cuma | 00:28

Crazy for Speed 2 v2.0.3935 Nakit HİLELİ APK, araba sürme ve yarış oyunlarını seven hocalarım için aktüel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını MAGIC SEVEN firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araba ile bulunduğunuz yol üstünde rakiplerinizle yarışmak ve onlardan Evvel bitiş çizgisine varmaktır. Crazy for Speed 2 içinde yaşanan parasal sorunlardan ve umumi zorluklardan Ötürü MOD APK başka bir deyişle sınırsız Nakit hileli, sınırsız nitro hileli, harbi parayla satılan bütün araçların kilidi Aleni şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, rakiplerinize karşı üstün olabilirsiniz. Hızlı arabalar, bitmek bilmeyen yollar, zorlu rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Crazy for Speed 2 v2.0.3935 sürümünde yanılgı düzenlemeleri yapılmış olup, oyun içi performans artırılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller ikili parmak ile sağlanabilmektedir. Crazy for Speed 2 Play Store'da 160.000'den Çok indirilmiştir.


CRAZY FOR SPEED 2 V2.0.3935 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR

CRAZY FOR SPEED 2 V2.0.3935 PARA HİLELİ MOD APK İNDİR


Dünyanın dört bir yanından en tehlikeli harbi yol: Alpler'in dağ yolu, Venedik'in sahil yolu, Nevada'nın çöl yolu, Amazon'un çamurlu yolu, Monaco'nun asfalt yolu, Tokyo Belde yolu, Himalaya'nın karlı yolu, Gece yolu Londra, vb

Dünyanın önde gelen üreticileri tarafından yapılan Muhtelif harika araçlar. Spor arabanızı seçin, en sevdiğiniz rengi boyayın, bütün Nitro'yu toplayın, rakiplerinizle beraber yolda kovalayın. Çökme! Drift! Rulo! Gallop! Sollamak! Dünyanın her yerinden oyunculara alan okuyun. En iyi yarış pilotu olun. Crazy for Speed sana eşsiz bir yarış tecrübeyi yaşatacak.

Özellikler:

* Gerçekçi grafikler, fizik ve ses efekti

* Bol miktarda spor araba ve off-road pistleri

* yeterlik sınavı oyun modu ve kariyer modu

* Arabalarınızı yükseltin ve boyayın

0 yorum :

Yorum Gönder