Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » DERANGED V5.0 TAM SÜRÜM FULL APK İNDİR

DERANGED V5.0 TAM SÜRÜM FULL APK İNDİR

Written By lol on 11 Ocak 2019 Cuma | 00:28

Deranged v5.0 FULL APK, korku, belit ve FPS türündeki oyunları seviyorsanız netlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Invention Games firmasının üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz günlerde giriş yapan başarılı oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız Edward isminde ki Ira ile bulunduğunuz karanlık kasaba içinde birden bire yitik olan insanları araştırmak, tehlikeli yaratıklara karşı mücadele etmek ve kurtulmaya çalışmaktır. Uzun soluklu oyun yapısı, ürkütücü ortamlar, çözülmeyi bekleyen sırlar, bulmacalar ve dahası sizleri bekliyor. Silahınız, kaybolan dostlarınız, birden görünen yaratıklar, sesler, aşılması şart olan şifreler parmaklarınızın ucunda olacaktır. Deranged v5.0 sürümünde sunulmuştur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller ikili parmak ile sağlanabilmektedir. Deranged Play Store'da 18.99TL'dir.


DERANGED V5.0 TAM SÜRÜM FULL APK İNDİR

DERANGED V5.0 TAM SÜRÜM FULL APK İNDİR


Dedektifler Sarah ve John, bir kasaba dışında meydana gelen kimi yabansı kayıpları araştırıyorlar. Soruşturmalarının ortasında mordiz mahallesine varırlar. Görünüşe göre terk edilmiş bir yer, yakında öyle olmadığını anlayacaklar ...

Sarah ve John dışardan iletişimi kaybeder ve iz bırakmadan kaybolurlar.

O vakit kahramanı Edward'dayken burada. Şizofreniden muzdarip bir adam, Biricik hatun kardeşi Sarah'yı aramaya gider. Ayrı olarak mordiz mahallesinde geliyor. Orada yerin içinde yer Meydan düşünülemez dehşetlerle yüzleşmeniz gerekecek, fakat aklınızda olan şeyle uğraşmadan Evvel.

0 yorum :

Yorum Gönder