Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » FULL METAL MONSTERS V0.1.5 MEGA HİLELİ MOD APK

FULL METAL MONSTERS V0.1.5 MEGA HİLELİ MOD APK

Written By lol on 11 Ocak 2019 Cuma | 00:28

Full Metal Monsters v0.1.5 MERMİ HİLELİ APK, belit, FPS ve uzun soluklu mücadele oyunlarını seviyorsanız netlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını AI GAMES FZ firmasının üstlendiği Android platformuna Yepyeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlandırılmış dinozorlar ile bulunduğunuz geniş arenada rakiplerinize karşı mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Full Metal Monsters içinde yaşanan umumi zorluklardan Ötürü MOD APK başka bir deyişle sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede aralıksız ateş edebilir, rakiplerinize karşı her zaman üstün olabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanından oyuncular, bitmek bilmeyen çatışmalar, kuvvetli silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Full Metal Monsters v0.1.5 sürümünde yanılgı düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller ikili parmak ile sağlanabilmektedir. Full Metal Monsters Play Store daha tamamiyle indirilmeye sunulmamıştır.

FULL METAL MONSTERS V0.1.5 MEGA HİLELİ APK

FULL METAL MONSTER  MOD APK



Hey herkes! Oyun hala etken inkişaf altında. Her Yepyeni güncellemenin Mühim olduğundan güvenilir olmak için bütün yorumlarınızı ve görüşlerinizi dikkatlice okuduk. Desteğin için teşekkürler!

TAM METAL MONSTERS önceden hiç görmediğiniz bir mobil oyundur. Kıyamet ertesi bir dünyada metal kaplama canavar dinos savaş! ayrımlı modlara sahip senkronize 5x5 PvP belit oyunu! Karada veya gökyüzünde, tamamiyle mekanize, artırılmış veya organik olan hayvanları Denetim edin: intihap sizin!

Kazanmak için yollarında bir şey yok etmeye Amade düzinelerce kan susuz metal avcısı ezberleyin ve emredin!

Oynanış:

Benzersiz ayar!

yalnızca en güçlülerin yaşadığı Yepyeni ve Katı bir dünya!

Oyun mekaniği çeşitliliği

Yakın kavga saldırılarında düşmanları çiğneyin Veyahut bir mesafeden saldırın, sinsi sabote edin Veyahut savaşa dalın!

ayrımlı yaratıklar ton

Metal, organik veya artırılmış: istediğini al!

Beceriler, beceriler ve henüz fazla beceri

Her dino benzersizdir ve kısa çizgiler, atlamalar, sersemletmeler, yenilenme ve henüz fazlasını içeren bizzat yeteneklerine sahiptir.

siyah ve hava savaşları

sema Cenk hayranları sevinirler! Uçan dinazlar ve henüz fazlası Mevcut. Cenk alanını seç!

fazla Muhtelif silahlar

Dinozorunuzu, geleneksel silahlardan istikbal kuşak erk patlayıcılarına kadar istediğiniz silahla donatın!

Oyun iç olmak üzere 3 anne dino tipine sahiptir:

1. Tam Metal- rastgele bir biyolojik doku ve merhametten mahrum AI makineleri. henüz önceki dünyadan silahlara karşı bir erk kalkanı ile donatılmış.

Tyrannosaurus , metal orman gıda zincirinin en üstündedir. harika hızlı bir yerden bir yere sıçradı ve özdeş anda birkaç düşmanı sersemletti. Yakın kavga savaşlarında ölümcül. Bir yanlış Devinim ve Hasım tost.

2. Organik - Hayat, yıkılan henüz önceki dünyanın kalıntıları üzerine 2. turda gelişiyor. Artık Jura döneminden gelen canavarlar yaşamak için değil öldürmek üzere.

Spinosaurusdoyumsuz bir avcı katili. henüz az hayvanı avlayan Dino kasapları, spinosauri yakın kavga savaşlarında ve düşmanlarına karşı üstün güçlere sahip olabilir. Onların atlayışları onlara eşsiz bir hareketlilik sağlıyor ve kuvvetli kükremeleri bütün Hasım gruplarını sersemleterek ölümcül saldırılara Aleni bırakıyor.

3. Artırılmış - İnsan ve makine sınırında, her iki dünyanın da en iyisidir. İleri teknoloji ile komplike insan zekası ölümcül bir kombinasyon oluşturur.

Triceratops - Şarj ederken yoluna girmek istemiyorsun. Triceratops her vakit bir sonraki kurbanlarının peşinde koşar. Jilet gibi keskin boynuzları yakın muharebe savaşından kaçmak zordur ve bu hayvanlar ihtiyaç halinde bizzat sağlıklarını dahi Arka kazanabilirler.

TAM METAL MONSTERLERindirmek ve oynamak ücretsizdir, ancak kimi oyun içi öğeler satın alınabilir. Oyun istikrarlı bir internet bağlantısı gerektirir. Mobil internet yapacak, ancak Wi-Fi en iyisidir.

0 yorum :

Yorum Gönder