Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » FURY RİDER V1.0.3 MOD APK – PARA HİLELİ

FURY RİDER V1.0.3 MOD APK – PARA HİLELİ

Written By lol on 10 Ocak 2019 Perşembe | 23:52

KURULUMU

Fury Rider v1.0.3 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Fury Rider 1.0.3 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
Fury Rider, motosikletinizi sürdüğünüz ve şiddetli, yasadışı sokak yarışlarına katıldığınız 1. 3D araç savaş yarış oyunu. Rakiplerinizi kesmek ve ezmek için yakın dövüş silahları kullanın ya da rakipleri nakavt etmek ve araçlarını yok etmek için ağır ateşli silahlar kullanın! Oyun özellikleri: - Onlarca ateşli silah: makineli tüfekler, lazerler, füzeler, roketatarlar, motorlu testereler, alev makineleri, boru bombaları ve el bombaları - Heyecan verici bir aksiyonda en sıcak, çağdaş motosikletlerle tampondan tampona git - Gerçekçi sürüş mekaniği, çarpıcı 3D grafikler ve muhteşem ses

0 yorum :

Yorum Gönder