Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » CARX DRİFT RACİNG 2 V1.1.1 MOD APK – PARA / ALTIN HİLELİ

CARX DRİFT RACİNG 2 V1.1.1 MOD APK – PARA / ALTIN HİLELİ

Written By lol on 10 Ocak 2019 Perşembe | 23:52






KURULUMU

CarX Drift Racing 2 v1.1.1 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım "com.carxtech.carxdr2" ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
CarX Drift Racing 2 v1.1.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
CarX Drift Racing 2 1.1.1 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
CarX Drift Racing 2 1.1.1 altın hile apk : oyuna giriş yaptığınızda altın miktarına bakmanız yeterlidir.
UYARI : oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.

HİÇ ÇOK ​​İSTENEN DRIFT OYUNU Tüm dünyada 30.000.000'den fazla kişi CarX'i indirdi! Uyarı! Dikkatli olun, bu uygulama sizi saatlerce cezbedebilir, en az 40 dakikada bir dinlenmeyi unutmayın! GERÇEK DRIFTING SİMÜLATÖRÜ - CarX Drift Racing, spor arabaların kullanımında basit ve sezgisel bir şekilde size eşsiz bir deneyim sunar. - Sürüklemek istersen, bu oyunu oynamak için saatlerce harcamak için hazır ol - Sürüklemeyi başlatmak için ayrı el freni düğmesini kullanın. - Lastik yakma boya çörekler - Sürüklenirken derin dumanın animasyonu EN GERÇEKÇİ MOBİL YARIŞ OYUN - Güçlü spor otomobillerin deli hissi - Farklı yüzeylerde benzersiz sürüş - asfalt, çim, kum - Yüksek detaylı pistlerde yarış - Taşıma planınızı kişiselleştirebilirsiniz - Her araba için farklı ayarlar seçebilirsiniz - Stok, Turbo, Yarış, Drift - Aracınızın ve disklerin rengini değiştirebilirsiniz - Canlı kameralar ve tekrarlar - En iyi tekrarlarınızı youtube'a yükleyebilirsiniz. KARİYER MODU - Kupa kazan ve jeton kazan - 40 spor otomobilin ve yeni pistin kilidini aç - En iyi yarışınızla yarışmak için Ghost Mode ONLINE DÜNYA ZAMANLI SALDIRI ŞAMPİYONASI - Arkadaşlarınla ​​yarış ve dünya rekorunu kır - Dünya çapında sıralama ile zaman saldırısı yarış modu GERÇEK MOTOR VE TURBO SESLER - Her araba için orijinal motor sesi - Simüle edilmiş turbo sesi ve boşaltma valfı! Bağımlılık müzik YENİ lisanslı ses parçaları İPUÇLARI: - Paralarınız, kilitsiz arabalarınız ve izleriniz cihazınıza kaydedilir. Güncellemeden önce oyunu SİLMEYİN, aksi halde tüm ilerlemeniz KAYBOLACAK! - Oyunun daha hızlı çalışmasını sağlamak için görev yöneticisindeki diğer tüm uygulamaları kapatın [yuvarlak düğmeyi çift tıklatın ve başka uygulamaları baştan aşağı sürükleyin] - Haberler ve güncellemeler için facebook.com/carx2 LIKE Üst düzey yarış oyunları oynamaktan hoşlanıyorsanız, CarX oyununda uzun saatler geçirmeye hazır olun. CarX Drift Racing ile iyi eğlenceler!

0 yorum :

Yorum Gönder