Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » TERRAGENESİS UZAY KOLONİSİ V4.9.41 MEGA HİLELİ MOD APK İNDİR

TERRAGENESİS UZAY KOLONİSİ V4.9.41 MEGA HİLELİ MOD APK İNDİR

Written By lol on 11 Ocak 2019 Cuma | 00:28

TerraGenesis Feza Kolonisi v4.9.41 Nakit HİLELİ APK, taktik, İdare ve ova tabanlı oyunları seviyorsanız netlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Tilting Point stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız koloni ile bulunduğunuz gezegen üstünde gelişmek, Hayat alanları kurmak ve başka kolonilere karşı mücadele etmektir. TerraGenesis Feza Kolonisi içinde yaşanan parasal sorunlardan ve umumi zorluklardan Ötürü MOD APK başka bir deyişle sınırsız gen puanı hileli, sınırsız Nakit hileli, harbi parayla satılan bütün özelliklerin kilidi Aleni şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz gezegenlerde koloni kurmaya başlayıp, harcamalarınızı rahatça yapabilirsiniz. Ayrıntılı oyun yapısı, araştırma görevleri, halkınız ve dahası sizleri bekliyor. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller ikili parmak ile sağlanabilmektedir. TerraGenesis Feza Kolonisi v4.9.41 sürümünde yanılgı düzenlemeleri yapılmıştır. TÜRKÇE lisan desteği mevcuttur. TerraGenesis – Space Colony Play Store'da 100.000'den Çok indirilmiştir.

TERRAGENESİS UZAY KOLONİSİ V4.9.41 MEGA HİLELİ İNDİR

TERRAGENESİS UZAY KOLONİSİ V4.9.41 MOD APK İNDİR

terragenesis download, terragenesis hileli indir, terragenesis hileli apk indir, terragenesis mega hileli apk indir terragenesis android oyun club, terragenesis mod apk indir,

0 yorum :

Yorum Gönder