Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » HUSTLE CASTLE HİLELERİ

HUSTLE CASTLE HİLELERİ

Written By lol on 10 Ocak 2019 Perşembe | 23:48

HUSTLE CASTLE HİLESİ

Hustle castle hack
Güncellenme Tarihi: 01.01.2019
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere son günlerde popülerliği giderek artan ve insanları bağımlı yapan ''Hustle Castle'' Oyunu hilesini tanıtacağız. Aslında programa hile dememiz sanırım doğru olmaz çünkü direk olarak oyuna müdahale etmemektedir. Ancak Oyunda satın alacağınız elmasları bedavaya getirmenizi sağlamaktadır. Program basitce satın alımlarınızı kendi server'ına yönlendirerek ödeme yapılmış göstermekte ve elmaslarınız bedavaya gelmektedir. Size ise bedava aldığınız elmasları harcamak düşmektedir.Ancak unutmamanız gerekir ki sınırsız elmas almamaktasınız. Toplam değeri 3650 tl'ye kadar elmas yada uygulamada satılan diğer ürünlerden alabilmektesiniz.
Programın uzun süreler kullanılabilmesi için alınmış bir önlem diyebiliriz.

Hilemizin kullanımı oldukça basit olmakla birlikte krulumu telefon üzerinden yapılmamaktadır.
Herhangi bir bilgisayardan hatta bir internet cafeden bile kolaylıkla kurulup ayarlanabilir daha sonra ise program tamamen kaldırılabilir. Program virüslü yada benzeri bir dosya içermez bu nedenle virüs programlarının çalışmasında bir sakınca yoktur.
Kale ve klan hack


Nasıl Kullanılır: Programımızı aşağıdaki indirme linki üzerinden bilgisayara indirip ''Kullanıcı oluştur'' Kısmına tıklayıp bu alana Oyun içerisindeki oyuncu adınızı yani nicname'minizi yazmanız yeterlidir. Daha sonra program size bir mail adresi ve şifre tanımlayacak telefonunuzdan bu mail adresi ile oturum açın ve oyununuzu bu hesaba bağlayın. İşlemi gerçekleştirdikten sonra program üzerinden ''Tamam'' düğmesine tıklayınız. İşlem 1 dakika yada daha kısa sürmektedir. ''Başarılı'' Yazısı çıktıktan sonra işleminiz tamamlanmıştır. Yapmanız gereken tek bir şey kaldı Oyuna girp bir satın alım gerçekleştirmek ''Unutmayın satın alım tamamen ücretsiz gerçekleşecektir'' zira ürünlerin sayfasına gittiğinizde fiyat yerine ''123'' '634'' gibi rakamlar göreceksiniz fiyat yerine işlem sıra sayısı yazacaktır.
3.650 Tl limitini tamamladığınızda oyun marketine girdiğinizde sora numaralarında 3 adet '' 000 '' göreceksiniz. Daha önce yaptığınız gibi programı yeniden kurup yeni bir hesaba oyunu bağlayabilirsiniz.
Kale ve klan hack

İNDİRME LİNKLERİ



Hitfile indirme

Sathoshi box indirme




Hilemizi indirdikten sonra karşılaşacağınız her türlü sorun ile ilgili bizden yardım alabilirsiniz.
Yukarıdan Güncelleme tarihlerini takip etmeyi unutmayıniz.
ARKADAŞLAR HİLEMİZ %100 ÇALIŞMAKTA VE GÜNCELDİR.
İndirmeyle ilgili sorun yaşarsanız (BURAYI TIKLAYIN)







0 yorum :

Yorum Gönder