Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.

Pet Rescue Saga Jeton Hilesi | 15 Eylül

Written By lol on 17 Eylül 2013 Salı | 21:00

Pet Rescue Saga Jeton Hilesi



Pet Rescue Saga için günlük yenilenen onbinlerce jeton hediyeniz Hile-i Derya farkıyla
Oyunda hızla ilerlemeniz için jetonlar Hile-i Derya'dan. Hediye jetonların ile özel eşyalar satın alalabilirsiniz.Bölümleri hızla geçip arkadaşlarınıza fark atın!

Jetonlar  nasıl kullanılıyor ?

Kazandığın jetonları yeni bölüme başlarken çekiç (blok kırıcı) satın almak için kullanabilirsiniz. Yeni bölüme geçerken açılan güçlendiriciler menüsünde çekicin sağ alt tarafında "+" işareti göreceksin. işte oraya tıklayarak 3000 jeton karşılığında 3 x çekiç alabilirsiniz. 



Jeton veren linkleri yazımızın devamında paylaştık, fakat biliyoruz bazen sadece jetonlarla alınan çekiçler yeterli olmuyor. Bölümlerde çeşitli hinlikleri ve püf noktaları bilmeden defalarca oynamak zorunda kalıyoruz. Takıldığınız bölümler varsa Bölüm Geçme Rehberimize bakmanızı şiddetle tavsiye ederiz: >> TIKLA YIN<<

Ayrıca istediğiniz her bölümde yapılabilen ve bazı bölümlerde çok faydalı olan da bir hilemiz var, tek seferde nasıl 3'ten fazla çekiç (blok kırıcı) alınır merak ediyor musunuz? tıklayın:  3'ten fazla Çekiç (Blok Kırıcı) Alma Hilesi

  Nasıl jeton (coin) kazanacaksınız?

Jetonlar günlük olarak yenilenmekte! Sayfayı Yer İmlerine ekle (Ctrl+D) veya Facebook sayfamızı beğenin böylece yeni jetonlar eklenir eklenmez haberiniz olsun!
Aşağıdaki bağlantıların (linklerin) her biri jeton (coin) kazandıracak
İstediğin kadar jeton kazanabilirsiniz herhangi bir sınır yok :)
Bağlantılar tek kullanımlık olup, yaklaşık 5-6 gün geçerlidir, bu yüzden kullanmadığın eski tarihli jetonlara da tıklayabilirsiniz.
Jetonları almaya başlamadan önce oyuna girip 2-3 defa sayfayı "yenile" yapmanızı öneririz yoksa oyuna bağlanılamadı veya bildirim merkezi açılmadı gibi hatalarla karşılaşabilirsiniz.



2000 Jeton Pet Rescue       2000 Jeton Pet Rescue

0 yorum :

Yorum Gönder