Türkiye'nin en iyi oyun hileleri platformuna hoşgeldiniz. Sitemizde Candy Crush Saga , Farmville 2 , Social Empires ve onlarca Facebook oyunları hilesi bulabilirsiniz.
Home » » Social Empires Sınırsız Kaynak Hilesi

Social Empires Sınırsız Kaynak Hilesi

Written By Unknown on 1 Aralık 2012 Cumartesi | 10:47

Resim
Anlatım
Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebooküzerinden oynamaktan keyif aldığınız bir başka oyun ise Social Empires. Bu oyunda kaynakların sınırlı olması sizlerin bekleyerek zaman kaybetmenizi sağlıyor. Bizler küçük bir araştırma yaparak sizler için Social Empires sınırsız kaynak hilesini sayfamızda yayınlıyoruz. Daha önce indirmediyseniz küçük bir program download linki ile birlikte verdiğimiz bu hileyi kısa bir sürede yapabileceğinizden eminiz. Hileyi yapabilmek için verilen talimatları harfiyyen uygulamanızı tavsiye ediyoruz. Hilelerim.com iyi eğlenceler diler.
Öncelikle aşağıda gördüğünüz talimatları sırası ile uygulamanız gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyoruz. Social Empires oyununda kaynak hilesi yapabilmek için gerekli programın Download adresini aşağıda verdik.
Gerekli Program:
Daha önce hile yapan arkadaşlar Cheat Engine programının nasıl kullanıldığını biliyor. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapalım. Cheat engine cümlesini türkçe manası hile motoru demektir. Programı açtıktan sonra kullandığınız browser yani tarayıcınızı programa tanıttıktan sonra çeşitli aramalar yaparak bulduğunuz dosyalar üzerinde değişiklikler yaparak hileyi yapabilirsiniz. Önemli olan hangi oyunda nasıl hile yapacağınız ve yapılacak hilede kullanılacak itemleri kodlarıdır. Social Empires oyununda sınırsız kaynak hilesi için gereken kodları aşağıda vereceğiz. Evet arkadaşlar talimatlara geçerek hilemizi yapmaya başlayalım.
Social Empire Kaynak Hilesi Nasıl Yapılır :
1. Öncelikle tarayıcınızın geçmişini ve cache dosyasını temizlemelisiniz.
2. Ardından yukarıdaki Cheat Engine Download yazısından programı indirin.
3. Daha sonra oyun sayfanızı açın.
4. indirdiğiniz programı açarak sol üstte bulunan bilgisayar resmine tıklayın. Browseriniz crome ise en altta bulunan Chrome.exe yi tıklayarak OK. deyin. Biz Chrome kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Çok daha hızlı olduğundan dolayı.
5. Şimdi oyunda istediğiniz kaynağa 5 dakikalık start verin.
6. Daha sonra işçi sayısını bulabilmek için küçük bir dizi operasyon yapmalısınız. Kaç tane işçiniz varsa Value kısmına yazın ve aratın. Birden fazla sonuç çıkacaktır. İşçinin bir tanesini eve geri gönderin. tekrar aratın. Bu işlemi sonuç bir çıkana kadar sürdürün.
7. Ardından 5 dakikalık sürenin dolmasını bekleyin. Süre dolduktan sonra Cheat engine de speed hack kısmını 0.03 olarak ayarların. Sonra ürünü toplamaya başlayın. Toplarken bulduğunuz sonuca tıklayarak yüksek bir rakam yazın. Milyarlar la ifade edilen rakamları yazmanızı tavsiye etmiyoruz.
8. Kaynak toplandığında gelen rakamı sizde göreceksiniz. Aldığınız bu kaynak silinmeyecektir. Başka hangi kaynak tan istiyorsanız onun için yukarıdaki işlemleri uygulayabilirsiniz.
adresimizitakip etmeye devam edin. Sayfamız sizlere yardımcı olduysa yıldızlardan oy verebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Video
Yakında...
Kullanılacak Programlar
Cheat Engine 
Fiddler 2         
Charles Debug

0 yorum :

Yorum Gönder